05.02.2016

I dag hadde jeg og Gyth fri, fordi lærerene skulle på kurs. Reglene er slik at dersom lærer er borte, kan ikke studenter benyttes. Da skal i såfall studentene betales. Således hadde vi fri, og planla derfor å dra på en eller annen slags utflukt. På den lokale resturanten jobber en flott dame, som gav oss ideen til å reise til Adams Freedomcamp (?) Litt usikker på navnet. Det skulle visstnok være et par kamerater som har kjøpt et land langs Zambezi River, og bygget et overnattingssted. Av den samme dama fikk vi også tlf til en lokal kar som kunne ta oss dit. Så tidlig om morningen, etter at jeg hadde trent, satte jeg og Gyth oss i Oscars bil. Vi brukte en time på grusvei og passerte 3 landsbyer på veien. Da vi kommer til enden av grusveien, måtte vi først forlate bilen, forså å begynne på en sti som gikk ned en fjellside. Leiren så helt fantastisk ut. Det var en helt hvit sandstrand som ledet ned til eleven, som forøvrig så veldig stri ut. Vi fulgte en liten sti opp fra stranden opp mot baren. Der ble vi greeta av en mann ved navn Warren som tilbydde oss øl. Der ble vi hele dagen og snakket shit, og badet. Også lå jeg masse i sanda og chillan helt. Vannet i elven var helt nydelig. Ble i etter kant fortalt at i flere steder i nærheten har blitt observert krokodiller, men at de ikke blir værende på grunn av den sterke strømmen!

Mannen som skulle hente oss kom så sent som kl 20, når vi hadde avtalt 14!? Men slik er det visst i Zambia at man må forvente forsinkelser. Men ærlig talt 6-7timer respekterer jeg bare ikke. Etter hjemkomst spiste vi litt rolig pasta før en eller to øl- Seng. Snip snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.